Flexibel vertrek
Door: Sjaak
Blijf op de hoogte en volg Sjaak
23 September 2006 | Nederland, Papendrecht
Op kantoor nog een paar drukke dagen gehad, want een "vakantie" van twee maanden vergt iets meer voorbereiding en overdracht dan van twee weken. Na een laatste gesprek over aanbestedingen vrijdagmiddag de rest van de tijd nog besteed aan het opruimen van mijn bureau en nog een heel stel "laatste" mailtjes aan enkele collega's. Je staat er versteld van, wat je op het laatste moment nog te binnen schiet. Voor de deskundigen onder jullie: ik heb me voorgenomen om bij mogelijke aanbestedingen in Afghanistan NIET volgens de ARW2005 te werken.
Dit zal mijn laatste bericht vanuit Papendrecht zijn, want het volgende komt vanaf locatie in Afghanistan. De komende dagen zal ik op mijn gemak de laatste voorbereidingen treffen. Pakken, lijstjes nalopen, papieren controleren, laatste afspraken maken enzovoorts. En als het mooi weer is, natuurlijk nog een voorlopig laatste fietsritje door de groene Alblasserwaard. Even goed de bomen in me opnemen, want daarginds hebben ze er niet zo veel.
Hoe lang de reis duurt, weet ik niet. Sombere voorspellingen gaan uit van 3 dagen, maar zelf hou ik de moed er in en verwacht een kortere reis. We zullen zien wie er gelijk heeft: jullie kunnen het in mijn volgende bericht lezen.
Vrienden: tot het volgende bericht uit Verweggistan.
24 September 2006 - 11:54
Fam Valster:
Sjaak succes met de hulp aan de mensen daar en hopelijk weer snel tot ziens -
25 September 2006 - 19:52
Dennis:
sjaak veel succes daar in afganistan en kom wel weer heelk terug he? we kennen je altijd nog gebruiken groeten dennis laurentius -
26 September 2006 - 05:46
Nico:
Leuk broer, zo'n site. Ik zal er regelmatig naartoe surfen om op de hoogte te blijven van je avonturen. Kom je nog even uitzwaaien voor je vertrek natuurlijk maar ook via dit medium: behouden vaart!
Nico -
26 September 2006 - 06:34
Bert En Yvonne:
Hoi Sjaak, bedankt voor je mailtje.Erg leuk joh deze site.We gaan je aktiviteiten beslist volgen. Heel veel succes met het werk aldaar en kom weer heelhuids terug! Groetjes. -
26 September 2006 - 13:04
Lijnie En Adri:
Sjaak, we hopen dat je daar veel nuttig werk zult kunnen doen en dat het je veel voldoening zal schenken. We zullen je activiteiten zeker via dit medium volgen. Succes! -
26 September 2006 - 16:36
Lenie & Ben:
We wensen je een goede reis en zullen Marjan regelmatig lastigvallen zodat ze niet teveel heimwee naar je krijgt. We hopen dat je een goede tijd daar hebt. We zullen regelmatig de site checken... Groetjes van ons -
26 September 2006 - 17:33
Ard:
Heel veel succes. Hoe ga je je fietsconditie eigenlijk op peil houden daar?
Hoop snel weer een fijne fietstocht met je te maken.
Wees voorzichtig en groetjes uit Wateringen