Internetperikelen
Door: Sjaak
Blijf op de hoogte en volg Sjaak
18 Oktober 2006 | Afghanistan, Kabul
Tot gisteren konden we gebruik maken van het “gewone” internet, dat voor de liefhebbers ook de mogelijkheid biedt om te skypen en te msn-en. Ik hoor daar niet bij, want ik ben al blij dat ik gewoon kan mailen en downloaden. Maar goed, sinds vandaag zit de hele handel op het beveiligde netwerk van Defensie en dat betekent in ieder geval de nodige beperkingen. Zo wordt er niet meer gewerkt met usb-sticks (jullie herinneren je de krantenartikelen vast nog wel), maar met “horloges”. Hiervan wordt kennelijk verwacht, dat je ze niet zo snel verliest, maar het gesleep met bestanden is er ook niet gemakkelijker op geworden.
Inmiddels hebben ze me wel uit kunnen leggen hoe het werkt (we hebben hier een heuse IT-goeroe), maar dat wil nog niet zeggen dat het ook werkt.
Dat jullie dit stukje lezen, betekent, dat ik on-line al wat kan typen, maar het wegzetten van foto’s geeft nog wat probleempjes. Jullie hebben voor het vorige onderwerp nog een paar foto’s van me te goed en dit stukje is gewoon zonder. Lekker gemakkelijk.
Volgende keer krijgen jullie weer een verhaal compleet met foto’s.
18 Oktober 2006 - 06:06
Caspar:
Klinkt bekend allemaal, in ieder geval kunnen we nog wat lezen, ben je trouwens al over de helft?
Succes
caspar -
18 Oktober 2006 - 11:41
Rene Huijbregts:
Hoi Sjaak, geniet je een beetje ??? -
19 Oktober 2006 - 17:10
Lenie:
hoi sjaak een paar keer overgeslagen maar nu weer een reactie van hier, mooie foto's weer ,jij met bril ziet er vreemd uit.robin en judith hebben ook alle foto's bekeken en voor robin is het wel bijzonder om leeftijdgenootjes in zo'n ver land te zien. doei groetjes