Rondvlucht
Door: Sjaak
Blijf op de hoogte en volg Sjaak
02 November 2006 | Afghanistan, Kabul
Ik heb op aanwijzing van een lokale contactpersoon een goed beeld van de situatie kunnen krijgen door deze perfect georganiseerde vlucht.
Natuurlijk was het geen rondvlucht naar niets, maar ons doel was de tweede basis die wij hier hebben. Daar heb ik met de lokale mensen gesproken en een aantal potentiële projecten bekeken. Daar zal ik jullie een volgende keer verslag van doen.
Omdat het op dit moment nogal druk is, hou ik dit stukje kort.
Toch wil ik jullie nog melden, dat er hier vandaag een zogeheten “medal parade” is gehouden. Daarin worden de aanwezige militairen bedankt voor hun inzet en ontvangen daarvoor en onderscheiding. En laat ik nu ook zo’n ding opgespeld gekregen hebben. Dat heb ik in mijn dienstplichtige tijd toch nooit gedacht. Zo zie je maar: je moet niets uitsluiten.
En nu ga ik vroeg mijn bedje in, want morgen om kwart over vijf gaat het wekkertje af.
02 November 2006 - 17:36
Lenie:
mooie foto's en de medaille tsja je zal hem zeker verdiend hebben en gelukkig je hoeft er niet de nijmeegse voor te lopen -
04 November 2006 - 22:19
Jaap:
eindelijk een reactie van mij! Nou, je bent flink bezig voor ons en hen zie ik. Goed zo!
Als ik je verslagen zo zie dan heb ik het idee dat je het prima naar je zin hebt, ondanks dat het allemaal wel behelpen is. Succes in ieder geval! En als ik iets voor je kan betekenen dan laat je het maar weten.
Jaap