vlak voor vertrek
Door: Sjaak
Blijf op de hoogte en volg Sjaak
24 April 2008 | Nederland, Papendrecht
Het is nu half elf donderdagavond en het lijkt er op, dat alles is ingepakt. Helaas toch niet alles in één koffer, maar dat heb je als er een grote muzieklessenaar mee moet. Het is niet anders.
Iets anders is wel het bericht, dat vanavond op de mail stond van "Wimmies", zoals één van onze regelneven wel wordt genoemd. Hij wist namelijk te melden, dat er geen heet water in de bus is en dat we dus voor onze koffie afhankelijk zijn van thermosflessen. Nog meer mee te slepen dus, want wat moeten we zonder koffie? Worden we nooit wakker!
Ik hoop niet dat we nog meer verrassingen krijgen, anders kan het wel eens een geschikt/ongeschikt reis worden. Als je begrijpt wat ik bedoel.
Maar ik roep wel eens: improvisatie is onze sterkste kant; dus daar houden we ons maar aan vast.
Het volgende berichtje komt uit Frankrijk, dus ga maar vast een woordenboek opzoeken: kun je het tenminste vertalen.
welterusten.