Stilte voor de storm - Reisverslag uit Papendrecht, Nederland van Sjaak Schoonen - WaarBenJij.nu Stilte voor de storm - Reisverslag uit Papendrecht, Nederland van Sjaak Schoonen - WaarBenJij.nu

Stilte voor de storm

Door: Sjaak

Blijf op de hoogte en volg Sjaak

19 Juli 2011 | Nederland, Papendrecht

Het is een beetje stil geworden op de mail. Na al het mailverkeer over de acties en de voorbereidingen voor de reis lijkt iedereen zich wel in alle stilte voor te bereiden. Het enige waar sommigen zich nog zorgen over maken is of er wel op tijd gegeten kan worden. Niet onbelangrijk natuurlijk, maar gelukkig reizen we met de KLM, dus dat zit wel goed. Ook op onze tweede reisdag in Ghana is het eten al geregeld, dus daar maak ik me ook geen zorgen over.

Ik denk, dat de meesten van ons zich morgen wel bezig zullen houden met het doen van de laatste inkopen en natuurlijk het pakken van de koffer(s). Toen iedereen hoorde, dat ze twee koffers mee mochten nemen, werd er door sommigen toch wel opgelucht gekeken. Ik ben benieuwd wat we donderdag allemaal aan bagage te zien zullen krijgen. Zelf neem ik in ieder geval wel twee koffers mee, want er gaan ook nog wat spulletjes mee, die ik daar achterlaat. Dat betekent op de terugweg alvast wat minder gewicht mee te sjouwen.

Er gaan in ieder geval minstens twee gitaren mee, want als muzikaal groepje heb je toch een naam op te houden. Dus morgen worden er ook nog de nodige teksten gekopieerd, die meegaan in de bagage.

Zelf begin ik de ochtend maar eens met het inchecken van de hele groep via internet om te proberen iedereen een beetje bij elkaar te laten zitten. Dat is wel zo gezellig. Daarna nog wat overgebleven knuffels terug brengen, want helaas hebben we ze niet allemaal verkocht. En verder koffers pakken en misschien nog een stukje Tour kijken: nu kan het nog.

Ik kom de dag wel door.

• 19 Juli 2011 - 21:05

Fam. Den Haan-Teeuw:

Wij wensen jullie allemaal een goede reis en een fijne tijd met elkaar in Ghana onder Zijn beschermende vleugels! Groeten, Gert & Liesbeth, Elise, Tobias en Carlijn den Haan

• 20 Juli 2011 - 15:05

Christel De Bruijn:

Nou ik leef heel erg met jullie mee. Idd eten & drinken is niet onbelangrijk, alhoewel dat bij aanvang van de reis wel goed zal zitten. En gitaren mee, het moet helemaal goed komen. Naast dat jullie hele bijzondere ervaringen op zullen doen, hoop ik dat jullie ook veel plezier met elkaar beleven. Dat moet zo'n groep gezellige mensen niet moeilijk zijn.
    Morgen een goede reisdag en tot over een paar weken!

• 20 Juli 2011 - 18:11

Thea Bouwman:

Ha Ghanagangers!
    Hier in het Papendrechtse lezen en leven we met jullie mee! Ik ga in elk geval elke dag even kijken of er al iets op de site staat! Heel veel goeds gewenst met z'n allen!! En ja...het spandoek van de kindernevendienst moet ik natuurlijk hier even noemen: Ga in vrede, ga met God!

• 20 Juli 2011 - 20:52

Hans & Jolanda :

Nog 1 nachtje voor de boeg en dan....... het avontuur tegemoet!!!

Voor iedereen alle goeds, tot straks